Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet cires masiv clasa natur I 15x70x350-500 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Ce vizualizati cand spunem lemn de cires? E adevarat, textura rosiatica a pardoselii de cires are valoare estetica si personalitate subtila. Parchetul din lemn masiv de cires aduce in case bogatia culorii rosii si textura plina, tactila a esentei. Pardoseala din lemn Alma Parchet este produsa in Romania, iar pentru finisare, recomandam folosirea lacului Bona Traffic pentru un
plus de rezistenta.
Parchetul din lemn este fabricat in Romania.

Parchet masiv din lemn de cires

Acasa e locul in care va simtiti pe deplin intregi, este locul pe care l-ati cladit dupa cum v-a dictat inima, este oaza de relaxare conturata dupa nevoile personale. Caldura lemnului si mirosul specific, natural, aduc armonie ansamblului creat si ofera un plus de spirit locuintei.

Bucurati-va de o imagine vizuala inedita, un plus de confort si durabilitate!

Avantajele parchetului masiv din lemn de cires

Cand spunem lemn de cires, neapare in minte imaginea calda, rosiatica a lemnului.
Culoarea specifica a lemnului de cires este un prim avantaj, iar aceasta specie este aleasa tocmai pentru tenta calda pe care o are in mod natural. In ceea ce priveste finisajul, aveti de ales intre ulei sau lac, optiunea fiind dictata de gustul si de nevoile dumneavoastra.
Parchetul din lemn masiv de cires este o optiune estetica, rezistenta si eleganta, oferind caldura spatiului in care este montat. Fie ca renovati sufrageria, biroul sau dormitorul, lemnul de cires va incalzi peisajul.
Fiind un lemn autohton, este bine adaptat la mediul tarii noastre, asadar parchetul lucreaza putin in timp, iar dumneavoastra va bucurati de rezultate stabile.
Parchetul masiv din lemn de cires poate fi raschetat dupa cativa ani si puteti alege un alt finisaj, reimprospatand aspectul.

Apelati la profesionisti in domeniu pentru a putea repeta operatiunea in viitor, stratul de uzura fiind limitat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura