Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet lemn masiv Parchet Teak Indonezia - nefinisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchet exotic din lemn de teak - nefinisat

Cu o culoare maro-aurie si o fibra cu eleganta naturala, parchetul din lemn de teak face nota distinctiva in orice interior. Aceasta pentru ca textura este spectaculoasa si rafinata, iar culoarea se preteaza oricaruit tip de amenajare interioara.

Parchetul din lemn de teak aduce si beneficiul stabilitatii si rezistentei, putand fi montat chiar si in bai sau bucatarii.
Parchetul masiv este nefinisat, iar rezistenta sa poate fi crescuta cand este folosit finisajul Bona Traffic HD.
Grosimea parchetului este de 15 mm.
Acesta este un parchet potrivit pentru montarea peste sistemele de incalzire prin pardoseala.

Parchet din lemn de teak

Nu este o noutate faptul ca parchetul ramane una dintre cele mai preferate tipuri de pardoseli exotice, indiferent daca vorbim despre o casa sau despre un apartament. In special esentele de lemn masiv precum cel de teak cunosc o popularitate foarte mare atat in randul designerilor cat si al beneficiarilor. Unul dintre motivele principale pentru care este ales consta in primul rand durabilitatea, aspectul elegant si rezistenta in timp. Este un tip de lemn foarte dur si cu o rezistenta impresionanta in timp, iar datorita nuantelor sale deosebite reuseste sa scoata in evidenta elementele de design interior.

Avantaje ale esentei de teak

Parchetul din lemn de teak este unul dintre tipurile de lemn exotic cu cele mai multe calitati. Reuseste sa intreaca orice alt material cu succes tocmai datorita caracteristicilor sale inegalabile. Asadar, iata care sunt cele mai importante avantaje prezentate de parchetul din lemn de teak:

Aspect estetic este foarte popular datorita variatiilor sale de culoare unice. De la nuante de galben maro pana la maro auriu inchis, ce provin de la conditiile de crestere. Unele tipuri de teak pot avea o nuanta verzuie sau dungi galbene si diferite nuante mai inchise la culoare care adauga foarte mult la partea de luciu. Astfel isi aduce contributia foarte mult in valorificarea stilurilor de amenajari interioare.
Rezistenta este un tip de parchet care rezista foarte bine la intemperii, daunatori si la diversi alti factori. Este un tip de parchet cu o durata de viata lunga ce te va servi chiar si cateva zeci de ani daca nu mai mult.
Ingrijire si intretinere usoara se realizeaza foarte usor ca si in cazul oricarui alt tip de parchet din lemn masiv.
Stabilitate dimensionala - rezista foarte bine in conditii de umezeala si alte solicitari externe reusind sa faca fata cel mai bine provocarilor la care este supus.
Durabilitate poate sa aiba o durabilitate foarte buna putand sa te serveasca chiar si pentru o viata intreaga. Majoritatea tipurilor de parchet au o durata de viata de pana la 30 de ani dar acesta poate sa te serveasca mai mult. Conditia principala este sa fie lacuit periodic pentru a i se pastra aspectul estetic deosebit.

Cost avantajos in comparatie cu eficienta parchetul din lemn de teak este unul de calitate si vei avea parte de toate aceste avantaje.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura