Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet stejar masiv uleiat rustic 20x120x400-2400 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Natura ne ofera intotdeauna tot ce este mai frumos, printre care si lemnul, respectiv pardoselile din lemn. Parchetul masiv din stejar este rezistent, versatil si deosebit de trainic. Acesta este uleiat in prealabil si bizotat si are grosimea de 20 mm. Se incadreaza in clasa de selectie Rustic, asadar se accepta noduri si fisuri care au fost chituite si finisate, diferente de culoare si alburn pe 10 30% din suprafata piesei. Parchetul poate fi periat si colorat la cerere.

Parchet masiv din lemn de stejar

Intoarcerea la natura aduce un plus de suflet locuintei dumneavoastra! Intr-o lume rece, alegeti sa simtiti caldura lemnului sub picioarele goale, cu o ceasca de ceai fierbinte in mana si un moment doar pentru dumneavoastra. Parchetul din lemn masiv aduce cu sine un model unic dat de fibra fiecarei specii in parte si frumusetea pe care doar natura o poate crea.

Specificatiile parchetului din lemn de stejar

Potrivit Wood Database, acestea sunt cateva caracteristici ale stejarului:

Greutatea medie a lemnului uscat: 755 kg/mc
Rezistenta la rupere: 102.3 MPa
Elasticitatea: 12.15 GPa
Rezistenta la socuri mecanice : 50.8 MPa
Stabilitatea dimensiunii (proportie) : 1,9
Parchetul din lemn de stejar este stabil, elastic si rezistent, fiind ideal pentru o pardoseala durabila.

Aspectul parchetului din lemn de stejar

Stejarul este cunoscut pentru aspectul deosebit, prin nervurile si nodurile care deseneaza in mod unic lemnul. Culoarea este calda, placuta si usor integrat in interioare. In plus, lemnul de stejar poate fi colorat intr-o paleta de culori si finisaje diferite.

Avantajele parchetului din lemn de stejar

Parchetul masiv din lemn de stejar este o optiune durabila si eleganta. Stejarul este o specie dura de lemn, fiind rezistent la socuri. Este un lemn autohton, lucreaza putin in timp si este adaptat la mediul Romaniei.
Parchetul din lemn de stejar se poate bucura de o paleta larga de finisaje, de la alb cu finisaj lucios, pana la culori mai inchise, mate.
Din punct de vedere al pretului, parchetul din stejar este o optiune de buget, pretul fiind pentru fiecare.

Finisaje ale parchetului din lemn de stejar
Parchetul nu este lacuit sau uleiat, este nefinisat, necesita aplicarea finisajului dupa montaj. Optati pentru culoarea dorita si alegeti finisajul care poate consta in ulei sau lac si poate fi lucios, mat, sau chiar undeva intre cele doua. Alegerea va apartine!

Clase de selectie
In functie de gusturi, puteti alege intre cele 3 clase de selectie care reprezinta uniformitatea culorii si numarul de noduri sau fisuri existente.
Daca doriti un parchet lipsit de noduri, cu o culoare cat mai uniforma, optati pentru clasa de selectie Premium (A):
- A / Premium diferente mici de culoare si noduri mici (muguri) de max. 3 mm ocazional, fara alburn.

Daca sunteti de parere ca lemnul nu este lemn fara cateva noduri, optati pentru clasa de selectie Natural (B):
- B / Natural - se accepta noduri sau grupari de noduri de 3-15 mm, diferente de culoare, alburn pe maxim 10 % din suprafata piesei.

In cazul in care stilul rustic este ce cautati, cu siguranta va va placea clasa de selectie Rustic (C):
- C / Rustic - se accepta noduri, grupuri de noduri de orice dimensiune, fisuri care au fost chituite si finisate din fabrica, diferente mari de culoare intre placi, alburn.

Recomandari

Pentru o intretinere optima a parchetului din lemn, recomandam curatarea acestuia cu o carpa umeda si cu produse de calitate.
Pentru improspatarea aspectului, parchetul din lemn se poate rascheta si refinisa dupa cativa ani. Recomandarea noastra este sa apelati la specialisti pentru a va putea bucura de aceasta optiune de cat mai multe ori, stratul de uzura fiind limitat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura