Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet stejar masiv Design Charente - natur - 20x750x750 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchetul masiv Design Charente este facut din lemn de stejar romanesc si este distribuit de Alma Parchet. Pe langa rezistenta, acest parchet impresioneaza prin frumusete placile formeaza un model impletit, totul fiind realizat manual. Sistemul de imbinare este nut si feder, iar placile sunt groase de 20 mm. Clasa de selectie in care acesta se incadreaza se numeste Natur si este caracterizata de naturalete sunt acceptate noduri sau grupari de noduri care masoara intre 3 si 15 mm, diferente de culoare si alburn pe cel mult 10% din suprafata piesei. Pentru finisare se recomanda folosirea uleiului Bona Craft Oil 2k.

Broderii cusute in podele.

Un pian si un violoncel lucrate manual. O pereche de pantofi cu toc primiti in dar de la un celebru pantofar. Dar si zece minute de lumina magica intrand pe fereastra, vara. Toate acestea au nevoie sa stea pe ceva. Iar artistii parchetari stiu asta foarte bine. Si croiesc cu migala modele, forme, umbre si nuante despre care sa povestesti si peste secole. Caci imbinarile se fac cu cap, cu cep de lemn, fara urma de adeziv modern. Asta, bineinteles, dupa ce fiecare bucata de lemn e slefuita si lacuita respectand intocmai mestesugul mostenit din generatie in generatie.

Impletite pentru tine.

O alta traditie care s-a pastrat peste timp este desenarea modelului dupa cum isi doreste cel care a comandat lucrarea. Daca mai marii vremurilor, cei care comandau astfel de pardoseala dupa cum au vazut la Paris, si-au pus amprenta pe multe modele celebre, astazi e momentul ca si tu sa creezi cot la cot cu artistii parchetari modelul care te reprezinta cel mai bine. Fie ca vorbim despre un birou, un living, o biblioteca sau un dormitor matrimonial.

Te asteptam oricand doresti in showroom-ul Alma Parchet pentru a discuta mai multe despre acest tip de parchet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura