Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet frasin dublustratificat Select - 14x70-140x280-1400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

360 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchetul din frasin este alegerea ideala daca iti place sa fii complementat pentru designul casei tale.

Opteaza pentru parchetul dublustratificat din frasin si uita de papucii de casa, in special pentru ca poate fi montat peste sistemele de incalzire prin pardoseala. Alege confortul si traieste la maximum zilele petrecute in casa.

Parchetul dublustratificat Frasin are strat de uzura de 4 mm si se poate reifinisa in repetate randuri. In alte cuvinte, daca vrei sa schimbi culoarea parchetului din natur in alb sau maro inchis, ai cale libera!

Parchet din lemn de frasin

Bucurati-va de natura in caminul casei in care locuiti! Simtiti mirosul specific si pasiti cu talpile goale pe lemnul fin si cald. Incantati-va simturile cu parchetul din lemn de frasin.

Avantajele parchetului din lemn de frasin

Parchetul de frasin are un aspect decorativ superb, aproape scenic. Aceasta prin culoare si prin textura deosebita, mai ales la clasa rustic. Este o optiune estetica de senzatie prin fibrele ce pot fi evidentiate prin finisaje Bona

Datorita culorii deschise a lemnului, puteti alege dintr-o paleta larga de culori si finisaje, optiunea este conditionata de preferintele dumneavoastra si de decorul ales.

Un alt avantaj il constituie stabilitatea rezultatelor. Lemnul de frasin este autohton, deci adaptat mediului Romaniei. Astfel, va puteti bucura de o pardoseala care nu isi modifica dimensiunile considerabil din cauza umiditatii sau a temperaturii, asadar nu face rosturi neplacute.

Un avantaj este dat de pretul mai scazut, raport la cel din stejar. Puteti beneficia de o pardoseala naturala din lemn cu aspect fabulos la costuri reduse.

Daca doriti o schimbare de decor, pentru a evita montarea de la zero care poate fi costisitoare, trebuie doar sa apelati la echipa potrivita de parchetari. In functie de grosimea stratului de uzura, parchetul din lemn de frasin poate fi raschetat si reconditionat. Puteti alege orice alta culoare si un finisaj diferit, totul depinde de gusturile dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura