Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet dublustratificat stejar Jamaica - clasa natur

0 stars: 0.00 din 0 pareri

339 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dincolo de numele exotic al acestui model de parchet dublu stratificat din stejar Jamaica este, de fapt, pardoseala de care ai nevoie pentru casa ta cu sistem de incalzire in pardoseala (si nu numai) pentru confortul familiei tale.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Stoc actual: 54.594 mp

Parchetul dublu stratificat de stejar Jamaica - atribute de durabilitate pentru case cu personalitate

Parchetul dublu stratificat Jamaica poarta in structura sa caldura si eleganta lemnului, dublate de durabilitate conferite de un strat de uzura generos, ce permite refinisarea de pana la trei ori.

Parchetul dublu-stratificat Jamaica: strat de uzura din stejar pentru durabilitate, strat de suport din mesteacan - pentru stabilitate.

Parchetul dublu- stratificat Jamaica este fabricat din doua esente de lemn, ambele cu rol de durabilitate si calitatea pentru acest tip de pardoseala. Primul strat, de uzura, este confectionat din lemn de esenta tare, menit sa reziste timpului. Stratul de suport este fabricat din mesteacan asigura stabilitate dimensionala pardoselii, mai ales cand este montata peste un sistem de incalzire prin pardoseala.

Cele doua tipuri de lemn cresc in zona temperata, astfel parchetul dublu stratificat Jamaica se adapteaza bine in interioarele caselor din Romania.

Grosime 13 mm. Altfel spus, parchetul dublu stratificat potential de refinisare multipla pentru durabilitate

Parchetul dublu stratificat Jamaica este o pardoseala trainica si cu stabilitate dimensionala buna. Cu o grosime de 13 mm, parchetul dublu-stratificat permite raschetarea si refinisarea acestuia pana la trei ori.

Parchet stratificat alb, pentru interioare moderne Parchetul stratificat Jamaica are un aspect intre simplu si exotic gratiei finisajului uleiat alb, distribuit pe lemnul periat ce evidentiaza nervurile lemnului de stejar. Este un parchet dublu stratificat din lemn bizotat, astfel fiecare imbinare este estetic vizibila.

Clasa AB a parchetului dublu-stratificat Jamaica - un indicator al calitatii. Model ce va ofera cea mai fina parte a lemnului de stejar

Clasa de selectie este un indicator al calitatii lemnului. Lemnul din aceasta clasa de selectie reprezinta fibra naturala a lemnului, selectata cu noduri mici/putine si alburn.

Este un parchet dublu stratificat premium, potrivit pentru incalzirea in pardoseala, menit sa te se bucure in timp, peste generatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura