Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet stratificat cu taietura deosebita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchet din lemn stratificat 16 mm grosime, inspirat din undele naturii

La ce te gandesti cand spunem taietura curba? Poate asa vezi viata. Sau poate, valurile marii, ce vin si pleaca in murmur si unde. Sau poate dealurile impadurite ce se unesc cu cerul, undeva, la orizont. Sunt atatea lucruri in unde, valuri si curbe in viata!

Noi ne gandim la fibra de lemn care niciodata nu pastreaza o linie dreapta si care ia forma vietii arborelui. La fel este si parchetul Curb, un parchet din lemn stratificat si modular.

Este un parchet deosebit care, prin taietura unduita, ne trimite spre unicitatea copacilor. Da, daca va amintiti despre cel mai frumos parchet din lemn pe care noi l-am promovat, Bole, acesta este similar, fara a fi aceeasi marca. E, in schimb, spectaculos, din lemn de calitate superioara, un produs premium si la fel de remarcabil in casele voastre.

SELECT Fibra naturala a lemnului, fara noduri negre, se permit noduri sanatoase de pana la 10 mm, fara alburn, culoare si textura naturala, cotat in functie de disponibilitate.

Daca nu este parchet unduit Bole, atunci ce este?

Parchet stratificat de 16 cm grosime, ce pastreaza mesajul naturii

Parchetul Curb este un parchet dublustratificat, durabil si cu un aspect deosebit. 4 milimetri din lemn de esenta nobila, din stejar, confera trainicia parchetului. Straturile de suport sunt din mesteacan, lemn cald de foioase si confera stabilitate pardoselii si un transfer optim al caldurii peste incalzirea in pardoseala.

De ce parchet stratificat Curb 10?

L-am numit parchet Curb 10 (curb, nu curbat) pentru ca este un pachet modular, format din paneluri de cate 10. Placile, cu aspect de dusumea din lemn deosebita, care pastreaza pe lungime linia curba a copacului din care au fost taiate, se imbina cu nut si feder, conferind un aspect special, natural, gratie fiecarei fibre a lemnului si a taieturii speciale.

Dincolo de spectaculozitatea imbinarii, lemnul de stejar, atent si calitativ finisat, vine sa completeze aspectul lemnului. Fiecare fibra evidentiata a parchetului cu aspect rustic te provoaca sa te imaginezi in natura, acolo unde a prins planta devenite arbore ca mai apoi sa iti dea oportunitatea ca tu sa te bucuri de cel mai frumos parchet.

Si poate parea mult spus cel mai frumos parchet, aceasta pentru ca fiecare parchet din lemn e special. Dar noi vedem frumosul prin apartenenta la natural, prin esenta si aspect.

Fratele de exterior al Curb 10 - Deck frasin thermo - 6

Daca parchetul Curb 10, cu aspect de dusumea autentica, iti decoreaza interiorul in mod unic, afla ca inclusiv gradina ta se poate bucura de un aspect inedit prin deckingul de exterior, confectionat din frasin termotratat.

Cu aceleasi note inedite ale taieturii, confectionat din 6 placi, Deck-ul din frasin este termotratat pentru a rezista afara, la intemperii si capriciile vremii. Da, pentru ca inclusiv vremea e o linie curba, asa precum acest parchet unic din lemn stratificat.

Clase de selectie si finisaje ale parchetului curb

Parchetul curb poate veni in casa dvs. In trei clase de selectie: select, natur si rustic. Si pentru ca lemnul natural are noduri si alburn in grade variate, exista inclusiv subclase de parchet rustic.

Cat despre culoare, paleta coloristica este pliata pe gusturile clientului modern: alb, gri, coniac, tabac si, bineinteles, natur.

Daca aveti preferinte pentru o alta culoare, doar scrieti-ne! E Cumparati parchetul din lemn nefinisat, iar echipa noastra are experienta de a da tonul dorit.
Vedeti imagini ale imbinarii, culorilor si clasei de selectie

SELECT Fibra naturala a lemnului, fara noduri negre, se permit noduri sanatoase de pana la 10 mm, fara alburn, culoare si textura naturala, cotat in functie de disponibilitate
Trimite mesaj
Din Gura in Gura