Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet Chevron 45 gr - dublustratificat nefinisat stejar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

456 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchetul dublu stratificat din Stejar Chevron este incununarea stilului clasic in materie de pardoseli, un stil de o eleganta atemporala care a rezistat peste secole. De fapt, Chevron este un procedeu de taiere a parchetului in unghi de 45 de grade, un mod care confera un rafinament clasic locuintei.

Pachetul dublu stratificat Chevron este un parchet romanesc, potrivit pentru incalzirea prin pardoseala, care raspunde nevoii de confort al oricarei familii moderne. Stratul de uzura de 4 mm va permite refinisarea, inclusiv schimbarea culorii, in mod repetat, pana la maximum 4 ori.

Lemnul este de clasa Natur, pastrand aspectul fibrei naturale. Recomandarea noastra se indreapta spre finisarea cu lacul Bona Mega One pentru rezistenta sporita la trafic rezidential intens.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

De ce sa alegeti parchet dublu stratificat Chevron din stejar pentru locuinta ta?

Parchetul dublu stratificat Chevron din lemn de stejar este o optiune de durata, de confort si eleganta. Aceasta pentru ca are atribute tehnice de calitate ce sustin calitatea, reprezentand, in acelasi timp, eleganta atemporala in materie de pardoseli.

Parchetul dublustratificat din stejar Chevron pentru incalzire in pardoseala

Parchetul dublustratificat este o alegere top pentru a fi montate peste sisteme de incalzire in pardoseala cu agent termic. Este stabil dimensional, gratie celor doua straturi de lemn suprapuse perpendicular - stratul de uzura din lemn de stejar si cel de suport din mesteacan. In plus, cele doua esente de lemn ce sunt regasite si in Romania, fiind usor de adaptat la mediu, asadar contribuie la stabilitatea dimensionala a pardoselii.

Parchetul dublu stratificat Chevron din oferta Alma Parchet are grosime 14 mm, adecvata incalzirii in pardoseala, cu un coeficient de transfer termic adecvat.

Stilul Parchetului Chevron

Parchetul Chevron este un etalon de stil pentru case rafinate, ce poarta imaginatia in palatele frantuzesti de secol al XVIII-lea. Aceasta pentru ca pardoseala din lemn de stejar cu taietura Chevron (in unghi de 45 de grade) a fost montata la inceputurile ei in locuintele nobililor francezi, iar stilul sofisticat are acelasi efect estetic si astazi.

Acesta pentru ca este un stil versatil, potrivit in orice tip de design interior.

Parchet dublu stratificat din lemn de stejar Chevron nefinisat - pentru versatilitate

Parchetul dublu stratificat din stejar din oferta Alma face parte din clasa Natur, asadar are un aspect aproape de aspectul natural al lemnului, cu noduri si alburn.

Este un parchet din lemn de stejar nefinisat ce va permite sa alegeti tipul de finisaj dorit (uleia, lacuit, baituit). Parchetul este bizotat, asadar, la montaj, fiecare lamela isi va arata individualitatea.

Detalii parchet din lemn de stejar

Intoarcerea la natura aduce un plus de suflet locuintei dumneavoastra! Intr-o lume rece, alegeti sa simtiti caldura lemnului sub picioarele goale, cu o ceasca de ceai fierbinte in mana si un moment doar pentru dumneavoastra. Parchetul din lemn aduce cu sine un model unic dat de fibra fiecarei specii in parte si frumusetea pe care doar natura o poate crea.

Specificatiile parchetului din lemn de stejar

Potrivit Wood Database, acestea sunt cateva caracteristici ale stejarului:

Greutatea medie a lemnului uscat: 755 kg/mc
Rezistenta la rupere: 102.3 MPa
Elasticitatea: 12.15 GPa
Rezistenta la socuri mecanice : 50.8 MPa
Stabilitatea dimensiunii (proportie) : 1,9

Parchetul din lemn de stejar este stabil, elastic si rezistent, fiind ideal pentru o pardoseala durabila.

Vrei sa stii mai multe despre parchetul stratificat Chevron? Suna-ne pentru consultanta!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura