Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adezivi de montaj parchet pentru 30 mp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

296293 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acest pachet de adezivi de montaj este un set complet, conceput pentru a acoperi o suprafata de 30 de metri patrati. Pachetul include doua produse de calitate superioara, rasina Epoxidica (bariera de vapori) Bona R410 si adezivul Bicomponent R778, potrivite pentru montarea eficienta si de durata a parchetului masiv.

Rasina Epoxidica (bariera de vapori) Bona R410

Rasina Epoxidica (grund) Bona R410 este utilizata ca hidroizolator si pentru impermeabilizarea suprafetelor cu umiditate de pana la 5 CM%. Aceasta este un excelent izolator impotriva umiditatii reziduale si asigura o buna aderenta pentru toate tipurile de suport. De remarcat, produsul nu contine apa sau solventi, ceea ce il face sigur si eficient.

Adezivul Bicomponent R778
Adezivul Bicomponent R778 este un adeziv pentru parchet din lemn, care asigura aderenta pe majoritatea tipurilor de suport si de lemn. Acest adeziv reactiv poliuretanic bicomponent nu contine apa sau solventi organici si se usuca prin reactie chimica, avand un timp de deschidere mare. Este recomandat pentru esente de lemn cu sensibilitate sporita la umiditate si pentru suport neabsorbant. R778 se usuca fara a se contracta, pastrand forma spaclului datorita compozitiei sale compacte.
Disponibil pentru vanzare in magazinul nostru online, acest sistem cu adeziv de montaj parchet si bariera de vapori pentru suprafata de 30 mp este potrivit pentru profesionistii in amenajari sau pentru cei care doresc sa-si instaleze singuri parchetul. Asiguram livrare nationala, deci puteti comanda cu incredere de oriunde va aflati.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura