Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet Merbau masiv nefinisat 15x120x400-1800 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchet Merbau - lemn exotic nefinisat

Parchetul exotic din lemn Merbau este deosebit prin culoarea fibrei brun-roscate si textura frumos desenata. Datorita stabilitatii speciei, parchetul Merbau poate fi montat inclusiv in bucatarii si bai.
Dimensiunea generoasa a placilor confera eleganta si bun gust spatiului in care parchetul este montat. Recomandam finisarea cu lac satinat sau lucios pentru a contura frumusetea naturala a speciei de lemn.
Grosimea de 15 mm a placii ofera posibilitatea refinisarilor repetate.

Parchet lemn exotic merbau - nefinisat

Acasa este locul unde te simti cel mai confortabil, in siguranta si relaxat. Poti sa creezi o astfel de atmosfera foarte usor utilizand elemente de amenajari interioare care sa personalizeze spatiul si sa ii adauge valoare. Alegand parchetul din lemn merbau vei avea parte de o multime de avantaje precum rezistenta crescuta a pardoselii datorita esentei dure care te va servi pe termen lung.
Transformarea de care se va bucura intregul spatiu va fi una semnificativa intrucat parchetul din lemn de merbau va crea un interior atractiv si deosebit din toate punctele de vedere.

Avantaje ale parchetului din lemn exotic merbau

Parchetul din lemn merbau reprezinta una dintre cele mai populare optiuni atunci cand vine vorba despre alegerea unei esente exotice care sa innobileze casa.
Culoarea deosebita foarte atractiva de brun roscat reprezinta nuanta potrivita pentru o locuinta primitoare si cu personalitate proprie. Culoarea poate sa evidentieze intr-un mod aparte fiecare stil de amenajari interioare.

Rezistenta si durabilitatea lemnului este o caracteristica specifica lemnului exotic ce nu te va dezamgi la acest capitol. Parchetul realizat din lemn merbau este un veritabil parchet de lux, de esenta nobila.

Intretinere si instalare usoara instalarea si intretinerea se realizeaza intocmai ca si in cazul oricarui alt tip de parchet din lemn masiv si se recomanda ca periodic sa se realizeze lucrari de intretinere astfel incat sa nu isi piarda din calitatea aspectului estetic.
Pardoseala de calitate superioara durabilitatea fiind una dintre caracteristicile principale, este un tip de parchet ce poate sa fie instalat chiar si in zone cu trafic intens cum ar fi birouri, spatii comerciale, living-uri si asa mai departe. Este un parchet de calitate care
Esenta exotica populara pardoselile din lemn de merbau sunt printre cele mai populare esente din care se fabrica parchetul. Este rezistent si durabil, de calitate iar aspectul estetic scoate in evidenta orice stil de design interior.
Indiferent daca este vorba despre o casa sau un apartament, vei putea sa te bucuri de un parchet exotic ca decupat din revistele de specialitate. Vei fi multumit de investitia facuta de fiecare data cand calci pe parchet intrucat vei sti ca este fabricat sa te tina foarte multi ani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura