Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet Merbau masiv lacuit 15x70x300-900 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchetul masiv Merbau este trainic, stabil in timp si se poate monta in spatii variate, de la locuinte, pana la hoteluri si spatii industriale. Placile sunt finisate prin bizotare si lacuire. Clasa de selectie este A si potenteaza eleganta speciei diferente de culoare si fibra naturala a lemnului. Pentru a contura avantajele practice, acest tip de parchet poate fi montat peste sistemele de incalzire prin pardoseala, grosimea placii fiind de 15 mm. Sistemul de imbinare este nut si feder, iar montarea se face prin lipire.

Parchet lemn merbau

O imbinare perfecta intre traditie si calitate, acest parchet lemn merbau poate sa ii ofere casei tale un aspect deosebit si incantator. Merbau este o esenta de lemn exotic rezistenta si durabila care iti va oferi avantaje si vei fi foarte multumit de alegerea facuta. Este un pachet cu aspect de lux, la preturi avantajoase, comparabile cu stejarul, care iti va innobila intreg design-ul si ii va oferi o nota de personalitate propie.

Specificatii parchet lemn merbau

Merbau are un aspect tropical si rafinat oferind eleganta tuturor incaperilor in care este instalat un astfel de parchet din lemn. Merbau este un tip de lemn originar din Asia, in special Indonezia si Filipine. Aspectul sau exotic cu variatii naturale de culoare si nuante de rosu, se imbina perfect cu duritatea si persistenta lemnului. Acesta este un parchet cu aspect de lux, la preturi competitive. Merbau creste in conditii tropicale si are nuante naturale galbene si albe. Este un lemn de esenta tare, iar podelele din Merbau sunt rezistente.

Specificatiile acestei esente de lemn, potrivit Wood Data Base:

Denumirea comuna (e): Merbau, Kwila, Ipil
Denumirea stiintifica: Intsia spp. (I. bijuga, I. palembanica)
Distributie: Africa de Est la Asia de Sud-Est si Australia;
Greutate medie uscata: 815 kg / m3
Duritate Janka: 7,620 N
Modul de rupere: 145,2 MPa
Modul elastic: 15,93 GPa
Rezistenta la rupere: 73,4 MPa

Avantaje parchet lemn merbau

Ofera un aspect estetic deosebit
Parchetul din lemn de merbau este foarte usor de instalat
Ofera flexibilitate din punct de vedere al design-ului
Este un tip de parchet cu o stabilitate dimensionala foarte buna
Reprezinta o optiune eco friendly

Finisaj parchet lemn merbau
In functie de preferinte, poti cumpara acest parchet din lemn merbau in finisaj de ulei sau lac.poate. Aspectul deosebit pe care il va imbraca locuinta depinde de finisajul ales este.
De asemenea, comercializam parchet merbau in varianta nefinisata, iar pentru a sublinia frumusetea lemnului si aspectul distinct al rizurilor.

Recomandari parchet lemn merbau

Intretinerea acestui tip de parchet lemn merbau se face potrivit recomadarilor producatorului si doar cu solutiile recomandate de catre acesta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura