Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet dublu-stratificat stejar Malta 11x180x600-2200 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3894 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchetul dublu - Stratificat Stejar Malta este pardoseala care va incanta de la primul pas prin textura blanda a lemnului, ca o dezmierdare a unui prieten vechi ce ramane acolo ca un pilon al stabilitatiii in caminul vostru. Este calduros iarna, mai ales cand este montat peste un sistem de incalzire in pardoseala, delicat si placut la atingere in fiecare zi a anului.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Parchetul dublu stratificat de stejar Malta- tocmai bun de montat acasa.

Alegerea pardoselii pentru acasa necesita documentare si rabdare pentru a gasi ce este potrivit pentru locuinta. Iar parchetul stratificat Malta are tot ce ii trebuie sa asigure confortul unei case, mai ales cand este locuita de familii cu copii. Acestea sunt motivele:

Parchet dublu stratificat din esente autohtone. Lemn ca acasa, pentru acasa

Parchetul dublu stratificat de stejar Malta are stratul de uzura fabricat din lemn de stejar, in completarea stratului de suport, multistrat, din mesteacan. Cele doua esente lemnoase se gasesc si in tinuturile noastre, de aceea parchetul stratificat Malta este usor de acomodat in casele romanilor.

Grosimea pardoselii, tocmai potrivita pentru a asigura transfer adecvat pentru confortul casei

Parchetul dublu - stratificat Malta are grosime de 11 mm, fiind adecvat pentru incalzirea in pardoseala. Si poate, pentru cei care au documentat anterior, considerati ca lemnul se incalzeste mai greu (o rata de transfer termic superioara) comparabil cu alte tipuri de materiale, dar si reversul se aplica. Parchetul stratificat din lemn ramane mai mult timp cald, spre confortul casei.

Parchetul dublu - stratificat Malta - Culoare natur si finisaje ce evidentiaza caracterul lemnului de stejar

Modelul de parchet dublu stratificat Malta isi pastreaza culoarea de lemn natural, in schimb este periat, evidentiind caracterul lemnului, prin striatii si nervuri fine, abia sesizabile. Este un parchet uleiat, finisaj ce subliniaza subtil trasaturile stejarului, fara a le scoate in evidenta in mod ostentativ.

Parchetul este bizotat, delimitand vizual entitatea fiecarei placi. Aceasta spre satisfactia mesterilor parchetari ce vor sa vada cum fiecare piesa montata, bine delimintata, completeaza caracterul unic al fiecarei pardoseli din lemn, stratificat sau masiv.
Clasa de selectie a parchetului dublu stratificat Malta - accent pe rafinament

Parchetul Malta are clasa de selectie AB. Aceasta insemna ca este un parchet cu fibra naturala a lemnului, diferente mici de culoare intre lamele si mici noduri, fabricat din selectarea a ce e mai bun din arborele de stejar. Aceasta in timp inseamna stabilitate si durabilitate, iar ca stil - versatilitate, putand fi montat in orice interior, indiferent de stilul de design interior ales.

Parchetul dublu stratificat Malta aduce in casa confortul lemnului, caldura caminului, viata lunga a stejarului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura