Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Parchet din lemn masiv exotic Doussie - nefinisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Parchetul din lemn masiv exotic doussier este spectaculos prin culoarea ce prezinta variatii intre portocaliu si maro. Cu un aspect de lux parchetul din lemn natural - nefinisat, este elegant si durabil. Parchetul din lemn exotic este o optiune pentru incaperile cu umiditate sporita- bai si bucatarii.
Cu o grosime de 14 mm, parchetul poate fi refinisat, rezistand astfel zeci de ani.
Recomandam finisarea parchetului cu lac Bona Mega satinat.

Parchet lemn doussie

Alegerea unui parchet nou reprezinta o decizie foarte importanta. Daca iti doresti sa ai o casa perfecta, care sa iasa in evidenta prin bunul gust de care ai dat dovada atunci cand ai ales elementele de design interior, atunci poti sa mizezi pe parchetul din lemn doussie. Este un tip de parchet cu foarte multe avantaje care te va servi pe termen lung si niciodata nu te va dezamagi la capitolul rezistenta si durabilitate. De asemenea, este potrivit atat pentru pardoseli pentru interior cat si pentru cele din exterior.
Este un tip de parchet care provine din Africa Centrala si este cel mai importat tip de lemn in Europa. Prezinta foarte multe avantaje si este o alegere potrivita pentru cei care doresc un parchet de calitate si rezistent.

Avantaje ale parchetului doussie

Culori deosebite este un tip de parchet cu personalitate proprie prin nuanta si textura. Culoarea e interesanta, portocaliu si variatii de maro reprezinta modul ideal prin care sa valorifici orice stil de design interior.
Adauga valoare oricarui stil de design interior este un veritabil parchet de lux ce innobileaza design-ul interior, oferind aspectul unor design-uri de lux si elegante de fiecare data oriunde ar fi instalate.
Durabilitate si rezistenta crescuta ofera o rezistenta crescuta la trafic intens, dar si la murdarie. Este un tip de parchet potrivit mai ales pentru zonele intens circulate, fiind o alegere foarte buna pentru incaperi in care toata ziua este o circulatie intensa.
Este stabil dimensional prin rezistenta sa deosebita dar si alte aspecte, reuseste sa fie un tip de parchet foarte stabil dimensional. Fata de alte tipuri de parchet din esente autohtone sau din lemn masiv isi pastreaza foarte bine stabilitatea dimensionala si nu se vor remarca schimbari foarte mari.
Intretinere usoara la acest capitol nu se deosebeste foarte mult de cele din lemn masiv iar printr-o intretinere periodica te vei putea bucura de un parchet rezistent pe termen lung.
Cu siguranta, este un tip de parchet care reuseste sa atraga atentia prin intermediul calitatilor sale si, mai ales prin culorile sale deosebite care il claseaza in randul celor mai originale tipuri de parchet de lux.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura